lørdag den 29. oktober 2016

Som tiden den går!

Jeg er vist ik helt ferm til det her blog halløj - eller rettere - har vist ikke tiden til det. Men der går også meget tid med studie, når jeg ikke er på arbejde eller hygger med familien. Heldigvis er studiet meget spændende, og jeg synes alt det jeg lærer giver mening. Det er en fed følelse!
Det med at tiden går, viser sig også i form af de første julekataloger, vi har fået ind af døren. Nu nærmer julen sig med hastige skridt, og herhjemme er vi vilde med den! Vi glæder os til at sende julekort, til at tjekke alle legetøjskatalogerne og skrive ønskesedler, lave juledekorationer, pynte op til jul, til at bage pebernødder, til nissen flytter ind, til at kigge i julesokken, til julefrokoster, julehygge, julekalendre, hente juletræ og pynte det og til juleaften ikke mindst! I år kommer mine forældre og min bror og fejrer julen med os - det glæder vi os til. Vi plejer jo egentlig at være på ferie mellem jul og nytår, men i år har der bare været så meget, så vi har valgt at blive hjemme. Til gengæld skal vi stadig fejre nytår med vores skønne venner, det glæder vi os til!
Jeg ønsker Jer alle en god weekend - og glædelig forjul :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar