tirsdag den 18. november 2014

Så er julen atter nær....

...og der er næsten gået et år, siden sidste indlæg her på bloggen. Ja, ja, bedre sent end aldrig, ved I nok..
Siden sidst er der sket mange spændende ting. Sofie fyldte 2 år d. 28/2, og på den dag havde vi inviteret dagplejen hjem. Det var SÅ hyggeligt, og de små havde gaver med til Sofie - det var simpelthen så sødt af dem. Familien var på besøg i løbet af weekenden og Sofie havde en skøn fødselsdag.
I påsken var jeg på arbejde, de tre dage op til påske, men til gengæld havde vi  alle ferie ugen efter påske. Så påskelørdag pakkede vi bilen og kørte til Jegum, hvor vi havde lejet et fantastisk skønt sommerhus (som vi også boede i, sommeren 2013) sammen med nogle rigtig gode venner. Vejret var helt fantastisk hele ugen, vi fik rigtig svømmet rundt i boblebadet og udforsket området Jegum Ferieland. Vi var så heldige, at gederne lige havde fået kid, så dem kunne Emma og Mathilde rigtig holde - og de var meget stolte :-) Den ferie vil vi meget gerne gentage - det er dejligt med en lang og skøn ferie i godt selskab midt på foråret.
I Juni holdt Emma sin 5-års fødselsdag - først for pigerne fra børnehaven. Det skulle være Frost-
fødselsdag, for Frost er det helt store hit. Så der var selvfølgelig Frost servietter, Frost skattejagt, Sæt næsen på Olaf leg, Frost popcorn og prinsessekager. Henrik og jeg var virkelig målløse over hvor nemt det var at have pigerne på besøg. De legede bare selv og det gik så fint. Vi havde også Onkel Martin til at hjælpe, måske var det derfor det gik så fint...?
Samme weekend havde vi familien til brunch for både Emma og jeg. Det er altid så hyggeligt, når vi er sammen - man føler sig så priviligeret, når man har en så stor og dejlig familie. Vi er også ekstra priviligeret fordi vi har så mange fantastiske venner, og deres børn holdt Emma også fødselsdag for. Her var temaet selvfølgelig også Frost, og det gik også helt forrygende. Dejligt - og nu har vi prøvet det - så er vi klar til næste år :-)
Sidst i Juni, da vi var til Tante Jennies fødselsdag, kunne Fætter Noah fortælle, at han og Julius skal være storebrødre, hvilket er helt fantastisk! Og tænk sig, de er SÅ heldige, at de får lov at få en lillesøster - hun får det helt sikkert som blommen i et æg, med de to dejlige storebrødre!
Vores sommerferie gik i år til Holland, nærmere bestemt Hoge Hexel nær Almelo. Der er ca. 6 timers kørsel derned, så det er til at overskue. Vi var dernede sammen med endnu et hold rigtig gode venner, som vi har holdt ferie med de sidste par år. Vi havde fantastisk højsommer, så vi fik rigtig badet i den store badesø og leget vandkamp i haven - og spist en masse is! Det er simpelthen så skønt et sted, og der er så meget at se dernede, så vi tager derned igen næste sommer! Resten af sommerferien tilbragte vi hjemme og Henrik fik bygget et nyt flot skur, så han kan gå derud, når vi tre tøser bliver for meget :-)
1. august måtte vi sige farvel til Sofies (og Emmas) fantastiske dagplejer Margitt,  der valgte at flytte på landet ved Otterup. Det var rigtig ærgeligt, men vi har heldigvis fundet en anden fantastisk dagplejer Betina, som Sofie i ligeså store grad trives hos. Der har ingen problemer været med skiftet, det tog hun bare i den stiveste arm! Derudover smed hun også bleen, da hun var 2,4 og havde gået i den nye dagpleje i 2 uger. Store pige!
Gymnastiksæsonen er i fuld gang nu, og Emma går på Svingpigerne, hvor jeg er instruktør sammen med Lone. Det er et stort hold på 48 piger mellem 4 og 6 år, men det fungerer rigtig godt, og de synes det er sjovt! Sofie går til forældre/barn sammen med Henrik, og hun elsker det bare! Hun fiser rundt, slå koldbøtter og hopper på air tracken. Det er bare SÅ fedt, at hun nu har den alder, hvor hun rigtig kan være med.
Julen er som nævnt i overskriften allerede kommet igen, så vi er da også begyndt at høre julemusik i bilen og har set Nissebanden i Grønland. Så der er ingen tvivl om at julestemningen allerede HAR fundet sig tilrette her på  Steffensvej!Ingen kommentarer:

Send en kommentar