fredag den 7. december 2012

Decemberhygge

Så er det blevet december og vi har fået sne! Det skulle fejres med en tur på kælken hen til Juletræsfest i gymnastikforeningen. Fantastisk arrangement med kæmpe juletræ, masser af julepynt og lys, luciaoptog, dekorationsværksted, klippeklistre- og tegnebord, æbleskiver, julemusik og ikke mindst en julemand, der kom med julegodter! Emma blev jo ret bange for julemanden sidste juleaften, men til juletræsfesten gik hun selv hen til ham og fik sin godtepose. Så det var skønt at han ikke var så farlig som hun gik og troede :-)
Her et billede af en fræk tøs på kælk!Sofie bliver stor, og der sker virkelig meget med hende i denne tid. Hun er begyndt at sige "mammam", når hun er sulten, og man kan se hun eksperimenterer meget med sproget - sætter tungen helt ud til læberne og prøver at sige "a det". Hun sætter sig op på knæ ved sin musikstol og kryber ellers hele huset rundt. Yndlingsbeskæftigelsen er at rykke køkkenstolene frem og tilbage... og derudover er bøger bare et stort hit! 


Årets julearrangement i børnehaven løb af stablen igår, og hvor var det bare hyggeligt. Udenfor var der lavet en super sød hytte med granguirlande og lanterner, hvor de store børn serverede æbleskiver og saftevand. Så var der bål, hvorfra et par forældre serverede gløgg til lyden af julemusik. Indendørs var der nisse- og dekorationsværksted, og her er Emmas dekoration. Hun havde selv bestemt at hun ville have pink lys og pink bånd - og det måtte jeg jo hellere sørge for så...

De sidste 2 uger inden jul skal gå med indkøb af de sidste julegaver (jeg klarede næsten alle på 5 timer fordelt over 2 dage - ny rekord, må jeg sige..), ungerne og jeg skal have færdiggjort deres hjemmelavede julegaver til bedsteforældrene, Emma og jeg skal med Lauge og hans mor til julenisse musikteater på biblioteket - der er virkelig mange gode og gratis(!) aktiviteter på bibliotekerne her i Odense - det kan anbefales at benytte sig af tilbuddene! Sidst i november var Emma og jeg fx på vores lokalbibliotek og se 3 små julefilm. Ellers skal vi til julehygge hos Henriks bror og hans familie - det glæder vi os til.
Glædelig december til alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar